Fynda billigt

Det finns ju inget roligare än secondhand, där kan man fynda för massa fantastiska saker som andra köpte och sedan, av någon anledning, beslutade att inte behålla.

Jag tycker man ska hålla i pengarna och inte slösa i onödan, och det är ju bra grejer man kan hitta i en secondhandbutik och inget skräp, sedan får man ju även möjlighet att sätta sin personliga prägel till exempel på inredning.

Det finns en så härlig secondhandbutik i Helsingborg som jag vill rekommendera till er alla, där handlar jag ofta, och jag kan ärligt säga att jag går dit minst en gång i veckan bara för att titta. Har köpt kläder och möbler, tallrikar och glas, och även annat, som ljusstakar. Priserna är riktigt bra, och det är gratis att titta runt där.

Ägaren är väldigt snäll och alltid vänlig när man går dit, så det är verkligen trevligt i butiken. Om du vill ha en riktig skattjakt så rekommenderar jag att du går dit!

Men, jag vet ju så väl att flera av mina följare inte bor här i Helsingborg. Nu är det ju så bra att det finns sådana här butiker i hela vårt land, så du kommer säkert att hitta en i närheten av där du bor. Och finns det ingen secondhandbutik i närheten av där du bor, så kanske du borde starta en?

Det är en bra idé för att hjälpa miljön, men framför allt är det roligt att handla där och man kan hitta fantastiska saker!

Jag hoppas att det här inlägget ska inspirera dig att gå på skattjakt i second hand-butiker. Ha så kul med att leta efter skatter! Skriv gärna och berätta om dina bästa fynd, kan knappt vänta på att få läsa, är verkligen nyfiken och säker på att många följare är det också!

Du gillar kanske också...