Jag brinner för heminredning!

Nu ska jag prata om ett ämne som jag verkligen brinner för, det vill säga heminredning. Vissa tycker att det är mer eller mindre roligt. De flesta vill nog ha ett snyggt hem att trivas i, som är snyggt och reflekterar ens personlighet, detsamma gäller mig. Men inte alla orken, tiden eller intresset att inreda utefter det. Jag har alltid varit intresserad av design, och på senare år har det allt mer handlat om just heminredning. Eftersom jag bor i Jönköping, har det alltmer handlat om att finna roliga butiker och second hands som erbjuder heminredning i Jönköping. Sen är jag inte sådan att jag inte letar på andra ställen och städer också, som till exempel Linköping eller varför inte Örebro? Det finns roliga butiker överallt i länet egentligen, och det är bara pengarna och tiden som håller mig tillbaka. För detta är det roligaste jag vet, utan tvekan. Jag har dessutom hittat en rolig webbshop med heminredning på nätet, Fine by me. Där finns det massa roliga saker och prylar, som kuddar, ljus, plädar, tavlor och annan textil! Det passar utmärkt för den som inte har tid att åka runt och hitta roliga affärer, så som jag har. Jag själv tycker att det är skönt att till exempel på söndagskvällarna scrolla runt på hemsidan och se om jag hittar något snyggt… Det värsta som kan hända är att man lägger allt för mycket i varukorgen! Man får helt enkelt hålla sig själv i kopplet, lite grann. Hoppas ni tycker att detta inlägg har varit lite roligt i alla fall! Förhoppningsvis kan man inspirera någon till att utmana sig själv lite, köpa något nytt eller oväntat. 

Du gillar kanske också...