Nu ska vi ut och handla designmöbler

God dag! Det har blivit dags att hålla i plånboken rejält för nu ska jag och min sambo ut på Södermalm för att köpa designmöbler. Min sambo har ett väldigt stort intresse för shopping man kan nästan säga att det är hennes största hobby, men jag klandrar henne inte för jag är precis likadan. Vi utgör ingen bra kombination när vi kliver in i en butik, åtminstone inte ur ett ekonomiskt perspektiv. Jag ska tillägga att det är ytterst sällan som vi tillsammans går i butiker och det är nog väldigt tur, för vi kan banne mig sätta sprätt på pengar ska ni veta. Vi båda jobbar på Södermalm och vi passerar en del olika gator på vägen hem ifrån jobben. Min närmaste väg hem från jobbet leder mig rakt förbi min favoritaffär, vilket inte är optimalt för fem öre. Fördelen är väl att när vi är ute själva på stan så köper vi aldrig någonting till hemmet och det beror på att vi har så olika smak när det kommer till möbler och inredning. Men nu står det alltså designmöbler på schemat och vi båda ska ner på stan tillsammans, det kommer leda till diskussioner och två ledsna plånböcker. Jag ska vara ärlig och säga att jag vet inte riktigt vad som skiljer designmöbler från vanliga möbler, men jag har mina misstankar och det bådar in gott. Antagligen så innebär designmöbler att det är special tillverkade av någon designer vilket i sin tur leder till att de är lite mer exklusiva och som ni då förstår så är det oftast lite högre siffror på prislappen. Ni förstår nog vid det här laget vart detta kommer leda någonstans. Jag kan säga att det är tur att resurserna för att lägga en del pengar på shopping faktiskt existerar för annars hade vi legat väldigt pyrt till.  

Du gillar kanske också...