PAPUGAS Byggservice AB

Hej och god morgon alla mina härliga och fantastiska följare som jag har på denna blogg. Temat för dagens inlägg är inredning, inredning från grunden, och förstår ni inte riktigt vad jag menar ska jag förklara detta för er nu. Jag har fått hjälp med att måla och tapetsera hemma i villan och det är ett byggföretag i Kungälv som heter Papugas Byggservice som jag har anlitat till detta jobb. 

Det är nämligen så här att det inte spelar någon roll om jag köper vackra möbler och annan inredning om inte dessa möbler och annan inredning ges rätt förutsättningar att få komma till sin rätt. Huset som jag köpte för några månader sedan hade bruna och gröna medaljongtapeter ifrån 70-talet, här krävdes det en förändring. Jag sökte då efter något företag som skulle kunna hjälpa mig till en förändring och genom en god vän fick jag höra talas om Papagus Byggservice. Min vän hade även han anlitat detta byggföretag i Kungälv och på grund av detta kändes det även tryggt för mig att vända mig till samma företag. Det jag blev tillsagt av min vän var att Papagus Byggservice är ett byggföretag i Kungälv, Mölndal och Partille som hjälper till med det mesta inom bygg, men även målning, tapetsering och markarbeten, och inom plåt. Ett riktigt allroundföretag med andra ord. Jag är väldigt nöjd både med det fina resultatet och med deras kundservice, de jobbade utifrån mina förutsättningar, önskemål och behov. Resultatet blev verkligen som jag ville ha det och nu har jag beställt möbler som kommer att passa in i husets nya stil. Tack vare att jag känner mig så nöjd med detta byggföretag i Kungälv med omnejd som jag gör, så ville jag tipsa er läsare om dem. 

Du gillar kanske också...